October 05, 2012

☯ Yin & Yang... again

Dupa mult timp pot spune ca, în sfîrsit, Mike e fericit, împlinit si fara griji. Multe luni, chiar peste jumatate de an dupa pierderea lui Felix, Mike înca era depresiv si suparat cîteodata... devenise chiar agresiv fata de alte feline din vecinatate pe care le adora înainte... nu era deloc în apele lui. Chiar si dupa aparitia lui Sam mai suferea, dar totusi s-a schimbat încetisor, avînd mult de rumegat la relatia cu fratiorul adoptiv, care fata de el este complet într-o ureche. Mai ramîne si acum cîteodata cu privirea pierduta-n zare, gînditor, dar Samy îl scoate din butoi. Îi este tare drag de el, si l-a iubit cu "forta", chiar si cînd Mike s-a împotrivit, si i-a mai ars si cîte una dupa ceafa. Samy nu a dat înapoi, iar încapatînarea asta a dat roade. Mike îl accepta acum la sîn, precum un frate iubitor, chiar îl strînge lînga el cînd dorm împreuna. Îl protejeaza, îi tine caldut, il iubeste... 

Nu am avut eu aparatul la îndemîna, dar telefonul îl am mereu, iar rulourile au fost ridicate, asa ca i-am "prins" pe baietii mei la nanat împreuna. Asa începe gugaleala la noi. Sam se arunca (da, chiar se arunca, el nu stie sa se aseze/întinda) pe curu' lui Mike. Chiar s-a speriat sarmanul. Dar dupa ce s-a asigurat ca e Sam si nu altcineva (ca mai se suie si pisica vecinilor în pat cîteodata, iar Mike atunci face ca un rabiat), s-a culcat mai departe. 

 
 
În timp ce eu citeam presa mai departe, nu stiu cum a ajuns Samy asa... dar a ajuns
 
 
 
Apoi s-a întors, observase ca fîlfîi eu telefonul pe la musteti si-i deranjez somnul. 
 
 
 
Asa ca s-a cuibarit în pozitia sa preferata. 
 Cu capul în burta "pufoasa" a lui Mike, unde e moale si cald. 
 
 
 
Si asa au dormit pîna pe la ora 13.00!!!!! Eu am plecat, ca am avut treaba, 
dar m-as fi cuibarit si eu lînga ei,ca tare frig mi-a fost azi, 
cu toate ca afara a fost cald... cre'ca urme de la raceala... înca. 
 
 

3 comments:

  1. ce minunatii sunt pisoii dvs...minunatiiii!ii ador!imi lipsesc lipsa postarilor cu ei!pupici la pisici!mirela

    ReplyDelete
  2. Ce tari sunt!!!
    Probabil ii amotrtise piciorul lui Mike si Samy fiind prin zona cu capul...s-a ales cu un picior peste mutra/gat. :))) Faina poza, niste dragalasi.

    ReplyDelete