July 05, 2011

Close Encounters of the Third Kind

Astazi,chiar dupa ce am postat marmelada de caise pe celalalt blog,si schimbam cîteva cuvinte despre filme,cu fetele pe facebook ,observ în stînga mea doi ochi sticliti care ma fixau.Ce sa fac altceva decît sa pun mîna pe camera si sa apas pe bumb?
Asa,timid si putin înfricosat de necunoscutul care-l astepta dupa perdea,pasea usor si cumva în reluare un motanas negrut,superb!În timp ce ma socoteam eu cum sa ma ridic fara sa fac prea mult zgomot,am vazut doar o urma orangeata tîsnind ca o sageata prin fata mea,direct spre locul unde se gaseau d'ale gurii.Între timp,negrutul flocos disparuse fara urma.Eu,care-mi faceam griji ca se va speria de mine!El s-a speriat de camaradul lui si a taiat-o!


M-am îndreptat cu pasi usori spre locul cu pricina.Micutul ghem pufos,înfuleca fara mila,si nici ca-i pasa prezenta mea.A continuat sa se serveasca din castronelul lui Felix,care nu si-a halit dozica.A protestat.Îl înteleg.Dupa o masa copioasa cu piept de pui,normal ca respinge mîncarea împachetata...el nici nu stie ca e o felina,doar un King.



Cel mic continua sa manînce.Nici macar de un motanoi nu s-a lasat impresionat!Bineînteles ca Felix s-a apropiat de el pentru a culege informatii pisicesti.



De sub masa,a iesit la vedere capsor cu ochi bulbucati si speriati.Felix a facut stînga împrejur,si daca tot era la cules informatii codate,a preluat noutatile de pe boticul negrutului,care dupa cum se pare nu era deloc rusinos,ci doar mai atent decît frate-su!



Între timp,Portocala,si-a umplut ghiozdanul,si tantos s-a îndreptat spre Felix sa-i mai ofere ceva informatii secrete.Piticul,un tupeist fara pereche,i-a tras lui Felix o limba peste nas!Pîna aici!L-a hîsîit,doar asa de:"Ia seama,baiete!Eu nu-s cel care pupa mini feline pe nas!"...cel mic a înteles mesajul,si s-a retras spre iesire.




Afara alta surpriza!Portocala,l-a descoperit pe Mike!...si Mike pe el!A ridicat labuta la el,dar nu l-a lovit.Normal,doar e baiat bine crescut,dar na,totusi precaut.Asa e el.



Piticul a huschit-o printre tufele de zmeura,iar Mike îl urmarea de la distanta cum tupaia ca un mielut jucaus.Cîndva disparuse,iar pe Mike il luase cu somnul,cînd deodata apare flocosul negru.Tesit si apasat,se îndrepta spre Big Mike.



"Maaaai,dar tu de unde ai mai aparut?"


Foarte impresionat de statura impunatoare a lui Mike,pisoiul a luat-o la galop spre mine.


S-a lasat chiar fotografiat! :D


Nici Mike nu se lasa mai prejos!Cere si el un portret!


O vedere din spate,printre aripile unei moristi de vînt...


....în fata tigrului care toata ziua merge cu bicicleta,dar nu ajunge niciunde.


Agitata si fericita ca si-a cumparat niste carti de la biblioteca,a aparut si felina care apartine rasei mele.Denise.A preluat stafeta,ca eu trebuia sa plec în oras.


Hello again!


Pisicontii dorm acum la casuta lor,lînga mamica lor,
si probabil prelucreaza în vis cele întîmplate.


16 comments:

  1. prima poza e arta. m-am indragostit de pisicu de dupa perdea.

    ReplyDelete
  2. sunt superbi !!!! au fost lesinati de foame saracutii :(...
    motanelul negru parca e Ciurry al meu cand era micutel , iar portocala e superba!!!!!
    ieri stateam afara pe banca si venise o vecina cu un pisoi micut in cutie , un gri deschis cu ochii albastrii , suuuperb!!! ..., ceva mai tarziu vb cu mamica ei care zicea ca maine o trimite sa-l duca pe pisoias inapoi de unde l-a luat :( si incercam sa o conving sa-l pastreze , sa-i cumpere nisip special ca o sa faca la tavita si nu o sa miroase nimik in casa si bla, bla ... nu stiu inca care a fost decizia lor azi , dar eu daca ma duceam sa-l mai vad ... cu greu rezistam sa nu mai achizitionez o felina , mor de drag cand ii vad , sunt superbi!!!!!

    ReplyDelete
  3. Florin,multumesc de vizita.Chiar e un frumos pisicul de dupa perdea!Are o blanita superba :)

    ReplyDelete
  4. Pisicuto,sa stii ca nu erau lesinati de foame,ca are cine sa-i îngrijeasca...dar ala orangeat e taaare pofticios,si ar cam mînca într-una.Cel negru e mai atent,mai retras.Are nevoie de putin timp pîna prinde încredere.Chiar este si mai grijuliu.Îl protejeaza pe cel portocaliu.Iar noi,cei care iubim felinele ne îndragostim de toti!
    Asa si eu,cînd îi vad pe astoa asa mici si pufoasi,si moi...ma topesc dupa ei!
    Pupici cu lipici pe mustacioarele motanilor tai!

    ReplyDelete
  5. Ai fost invadata in propria casa de codosi! :)))
    Dragalas foc cel portocaliu,si cel negru, si ai tai amandoi! Totiiii!
    Interesant este ca cel roscat a stiu unde sa se duca sa manance, te-ai gandit ca poate nu a fost prima lui vizita la tine? :)))
    Sau poate doar l-au indrumat foarte bine mustatile,cine stie :)

    ReplyDelete
  6. Daaa,invazie de mini flocosi! =))))
    Roscovanul,ala cica este un pofticios fara pereche,si mereu gaseste tare iute locul cu bucate!
    Daca interesele-s mari,clar ca radarul/mustatile l-au îndrumat rapid catre sursa =))

    ReplyDelete
  7. Imi place la nebunie de ginerele meu care stie sa fie protector dar sa-si pastreze pozitia de King! Bulgarasii de puf sunt adorabili - eu cred ca ei comunica si au aflat ca la gradinita de pitici a Mayei se mananca bine! Unde e Cicilica? Mai vine la masa/joaca?

    Uma

    ReplyDelete
  8. Maya cat sunt de dragalasi.mor de dragul lor cand cat sunt de frumosi.as adopta o armata de pisici daca as putea.toti sunt frumosi insa Felix ramane iubirea mea :).imi place atat de mult aerul lui de pisica aristrocrata :D
    pupicei

    ReplyDelete
  9. http://www.youtube.com/watch?v=GQ9PvtKFVgk

    ReplyDelete
  10. Uma,acum au profitat de ocazie ca vroiam sa-i fotografiez,dar azi i-am trimis afara la joaca.Nu pot sa-i hranesc,ca ei au nevoie de mîncarica de bebei.În castronul lui Fel,era papica de seniori :D
    Dar sînt taaare dragalasi.Îmi vine sa-i ascund în sîn si sa-i las acolo :D

    ReplyDelete
  11. Sarah,Felix totdeauna a facut valuri în jurul lui.Asa este el,un King,si se comporta ca atare =))
    Totusi cu vîrsta a devenit mult mai tolerant.Cînd avea vreo doi ani,am adus un motanas acasa.Ne-a socat!Am crezut ca îl manînca...si nu glumesc.Daca reusea sa mi-l apuce din mîini,chiar îl halea...
    În tineretea lui,a fost mare nebun.Si acum crede ca peste tot unde paseste,este teritoriul lui :D

    ReplyDelete
  12. Games Online,o fi si asta o metoda de a face reclama,dar blogul asta nu e prea circulat :D

    ReplyDelete
  13. Doamne ce scumpi sunt micutii , de cei mari nici nu mai spun , ca mi-s tare dragi.Felix e preferatul meu , imi aminteste de primul meu pisoi , in copilarie.Inca il urasc pe "nenea" care l-a calcat cu masina in parcarea din spatele blocului.Sa-ti traiasca codosii si sa te bucuri de / cu ei.

    ReplyDelete
  14. Scumpi cei mici, imi plac mult.
    Si noi avem musafiri, pisicul batran de la vecinii din fata si, mai nou, la geam, un pisoi cam de de un an si jumatate, dragut foc...

    ReplyDelete
  15. Dorina,ma bucur în fiecare zi de baietii mei!Sper sa ne bucuram înca mult timp împreuna.

    ReplyDelete
  16. Irina,asa este cînd ai pisici pe acasa.Mai vin si altii.Curiosi si ei :)

    ReplyDelete