October 24, 2011

Chilly, cold...


Frig, frig, frig. Baietii ies doar scurt pe afara, asa doar de un pipilica. Mike e racit putin. Asa e mereu cînd începe frigul. Nu am apucat a-l vaccina, si acum mai astept saptamîna asa sa se faca bine(se face de la sine cu mult somn lînga calorifer), apoi merg cu amîndoi la vaccinat. De fapt nici nu stiu ce sa zic despre vaccinat. Multi spun ca dupa 10 ani, e bine sa nu mai vaccinez felinul... e vorba de Felix.

În rest...
Mike a suferit un mic soc, dar si-a revenit. Noi am fost vineri în Austria toata ziua, iar Denise cu o prietena cu teleleu. Au mai venit ele pe acasa, dar au tot iesit prin oras, si într-una din dati cînd au iesit, de la curent s-a închis usa la dormitor, unde Mike facea nanita. Dupa vreun ceas si jumatate cînd a ajuns Denise acasa, Mike zbiera cît îl tineau puterile la usa. De atunci, cu multi ani în urma, cînd a fost disparut o saptamîna(unii din voi mai stiti povestea), reactioneaza foarte panicos la usi închise. Si mie mi s-a întîmplat odata sa-l închid tot în dormitor, asta acum vreo doi ani, si a fost vorba de vreo cîteva minute. Cînd l-am auzit am si fugit la el. De panica a facut pe mine cînd l-am luat în brate. Acum n-a facut pe nimeni si niciunde, dar nu mai sta deloc singur în dormitor. Chiar daca doarme bine, în momentul în care parasim dormitorul fuge dupa noi si se culca mai departe în sufragerie. Sa ne vada, si sa nu ramîna singur.


Acum e si racit, si i-am facut instalatie de dormit lînga calorifer.
Doua patucuri sa-i fie molcut la curut :DWhat????
Felix, el a fost taaare amarît vreo luna. Suparat rau ca nu mai poate dormi la Denise în camera. Atît de trist nu l-am mai vazut demult. Nu a vrut sa manînce. Abia de-l puteam îmbia cu ceva carnita cruda, iaurt sau alte chestii la care nu prea rezista tentatiei... dar nu-s prea bune pentru el. A protestat complet. Toata luna a dormit în baie (i-am pus patutul lui îmblanit pe covoras), care e usa în usa cu camera Denisei. De acolo putea urmari cînd iese/intra, si cînd si cînd mai încerca si el sa se piteasca perintre usi. Acum a renuntat, si-a revenit, chiar si manînca bine, si a început sa mai doarma la noi în pat, în sufragerie pe canapea, dar înca are patutul în baie. Cînd si cînd mai merge si acolo.

A început sa se tina si de prostii. Se catara pe unde nu ar trebui.
Era sa-mi sparga doua vazuce de decor, mi-a izbit niste rame cu foto pe jos,
musca daca cumva nu-i convine ceva... deci the same old story/cat :D

Ma vedeti???Nu vreau jos!Hatz!


October 21, 2011

Break the Silence

Nu poate omu' , ba pardon, mîtu' , sa doarma linistit.
Parca as fi Brad Pitt. Toata ziulica poze!
Sînt eu frumos, dar aduc mai bine cu Keanu Reeves.Mooor de somn...Ma fac ca ploua. Chiar ploua...Cap'sorul pica...Haaaa? Ce? A zis cineva ceva?
Baaahh! Nu mai trîntiti usile ca va halesc cu tot cu pene!
Words like violence
Break the silence
Come crashing in
Into my little world
Painful to me
Pierce right through me
Can´t you understand
Oh my little girl.